Soutěžte se SÁGOU

o hodnotné ceny a hlavní výhru!

zjistěte více | zavřít  

Česká kvalita s Italskou tradicí

Recepty

Italové už celá staletí považují za nejlepší jídlo těstoviny, protože nejen zasytí , ale také zahřejí a velice dobře chutnají. Pokud jste si tedy naše Tortellini oblíbili, určitě si je vychutnejte v dobré společnosti.

 
 

Vývar s tortellinami

Vývar s tortellinami

Ingredience

  • Voda 1l
  • Hovězí nebo slepičí bujón 1 kostka
  • Strouhaný parmazán nebo jiný tvrdý sýr 50g
  • Hrst petrželové natě nebo pažitky
  • Sůl
porce
30 min
   

V 1 l vody necháme rozpustit bujonovou kostku, podle chuti osolíme, nepatrně opepříme, a jakmile začne voda vařit, vsypeme tortellini a uvaříme je "al dente". Polévku podáváme posypanou nasekanou zelenou natí a parmazánem.

Líbí se Vám recept? Doporučte jej svým přátelům.

 

Další recepty

Tortellini se čtyřmi druhy sýrů

Mozzarellu a ementál nakrájíme na malé kostičky, nivu a parmazán nastrouháme. Tortellini u...

zjistěte více  
Tortellini s rajčatovou salsou

Prolisovaný česnek osmahneme na oleji, přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata a ore...

zjistěte více  
Tortellini s boloňskou omáčkou

Slaninu nakrájenou na kousky rozpustíme, přidáme olej, osmahneme cibuli a nakrájenou mrkev...

zjistěte více  
Další recepty