Soutěžte se SÁGOU

o hodnotné ceny a hlavní výhru!

zjistěte více | zavřít  

Česká kvalita s Italskou tradicí

Recepty

Italové už celá staletí považují za nejlepší jídlo těstoviny, protože nejen zasytí , ale také zahřejí a velice dobře chutnají. Pokud jste si tedy naše Tortellini oblíbili, určitě si je vychutnejte v dobré společnosti.

 
 

Vývar s tortellinami

Vývar s tortellinami

Ingredience

  • Voda 1l
  • Hovězí nebo slepičí bujón 1 kostka
  • Strouhaný parmazán nebo jiný tvrdý sýr 50g
  • Hrst petrželové natě nebo pažitky
  • Sůl
porce
30 min
   

V 1 l vody necháme rozpustit bujonovou kostku, podle chuti osolíme, nepatrně opepříme, a jakmile začne voda vařit, vsypeme tortellini a uvaříme je "al dente". Polévku podáváme posypanou nasekanou zelenou natí a parmazánem.

Líbí se Vám recept? Doporučte jej svým přátelům.

 

Další recepty

Tortellini s pikantní omáčkou

Větší cibuli na jemno nakrájenou osmahneme na másle přídáme kysanou smetanu, sýr niva, koř...

zjistěte více  
Tortellini se žampiony

Nadrobno pokrájenou cibuli osmahneme na másle, přidáme očištěné nakrájené žampióny, zahust...

zjistěte více  
Tortellini s houbami

Z čerstvých nebo sušených, předem povařených hub, které zpěníme na oleji, přidáme špetku k...

zjistěte více  
Další recepty