Soutěžte se SÁGOU

o hodnotné ceny a hlavní výhru!

zjistěte více | zavřít  

Česká kvalita s Italskou tradicí

Recepty

Italové už celá staletí považují za nejlepší jídlo těstoviny, protože nejen zasytí , ale také zahřejí a velice dobře chutnají. Pokud jste si tedy naše Tortellini oblíbili, určitě si je vychutnejte v dobré společnosti.

 
 

Tortellini s boloňskou omáčkou

Tortellini s boloňskou omáčkou

Ingredience

  • Tortellini 250g
  • Rajčatový protlak 200g
  • Slanina 100g
  • Bílé víno 120ml
  • Hovězí vývar 120ml
  • Olej 2 lžíce
  • Česnek 2 stroužky
  • Cibule 1 střední
  • Mrkev 1 střední
  • Pepř
  • Sůl
porce
30 min
   

Slaninu nakrájenou na kousky rozpustíme, přidáme olej, osmahneme cibuli a nakrájenou mrkev. Zalijeme hovězím vývarem, přidáme česnek, sůl, pepř a rajčatový protlak. Po provaření prolisujeme. Ke konci varu chuť zvýrazníme bílým vínem.

Líbí se Vám recept? Doporučte jej svým přátelům.

 

Další recepty

Tortellini s rajčatovou salsou

Prolisovaný česnek osmahneme na oleji, přidáme spařená, oloupaná a pokrájená rajčata a ore...

zjistěte více  
Vývar s tortellinami

V 1 l vody necháme rozpustit bujonovou kostku, podle chuti osolíme, nepatrně opepříme, a j...

zjistěte více  
Tortellini s boloňskou omáčkou

Slaninu nakrájenou na kousky rozpustíme, přidáme olej, osmahneme cibuli a nakrájenou mrkev...

zjistěte více  
Další recepty