Soutěžte se SÁGOU

o hodnotné ceny a hlavní výhru!

zjistěte více | zavřít  

Česká kvalita s Italskou tradicí

 

Gastronomie

Každý člověk má unikátní genetický kód – jedinečnost. Jeho součástí jsou i individuální požadavky na stravování v jídelnách, stravovacích zařízeních a restauracích. V novodobém trendu mají lehce stravitelné potraviny s nízkou kalorickou hodnotou své významné postavení.

Náš výrobní program jsme přizpůsobili individuálním požadavkům GASTRO spotřebitelů.

TORTELLINI

  • netučný produkt – výrobek racionální výživy
  • vybrané druhy vhodné i pro vegetariány
  • vyrobený z kvalitních a čerstvých surovin
  • lehce stravitelný, dokáže ale konzumenta uspokojivě zasytit
  • dlouhá trvanlivost docílená pasterizací
  • flexibilita jídelen s možností naplánování dne přípravy
  • rychlý a jednoduchý způsob přípravy
  • chutný v různých úpravách s dressingem, omáčkou, sýrem, zeleninou

TORTELLINI - těstoviny uzavřeného tvaru s vloženou náplní

  • výroba moderní italskou technologií
  • nekompromisní hygienické předpisy výroby v souladu s požadavky EU
  • důraz na chuťové a vzhledové vlastnosti výrobku
  • těsto ze speciální semolinové mouky – po uvaření stálá vláčnost produktu „al dente“
  • uchování kvality – vakuové balení v ochranné atmosféře a chlazené uskladňování
  • 1 kg TORTELLINI = 1,9 kg TORTELLINI po uvaření.
  • 250 g – spotřebitelské balení trvanlivost 60 dní
  • 1 kg – gastro balení trvanlivost 42 dní
  • 2 kg – gastro balení trvanlivost 42 dní
  • po pasterizaci čerstvé, chlazené ,skladování v temnu (lednici) při teplotě od 2°C do 6°C
  • TORTELLINI stabilizované - speciální výroba na objednávku
  • skladování v pokojové teplotě - minimální trvanlivost 90 dní

Tortellini z vysoce jakostní mouky

Speciální typ mouky vyráběný z pšenice Triticum durum se nazývá SEMOLINA. Tato mouka je považována za nejkvalitnější pro výrobu těstovin, které pak mají lepší vlastnosti něž výrobky z bíle pšeničné mouky. Semolinové těstoviny mají vyšší nutriční hodnoty a jsou bohaté na uhlovodíky, škroby, bílkoviny a také obsahují nerostné látky, jako je draslík, fosfor a vápník. Energetická hodnota ve 100 g těstovin je přibližně 1600 kilojoulů. SEMOLINOVÉ TORTELLINI se nerozvařují, jsou chutné a mají ideální vláčnost těsta.

 

Novinky

Recepty a tipy

Jak nejlépe připravit
naše Tortellini?

zjistěte více